Implant de par Pret – Cat Costa

Preturile implantului de păr au început să se stabilizeze în ultimii ani. Progresele tehnologice au făcut chirurgia mai accesibilă, crescând cererea pentru procedură. În ciuda acestui fapt – pentru mulți dintre noi – a face pasul spre un implant de păr implică o cantitate semnificativă din banii câștigați din greu. În plus, Googling „cât de mult este un implant de păr” te lasă bombardat cu comparații și estimări care fac extrem de dificilă găsirea informațiilor fiabile. De aceea clinica noastră este aici pentru a vă ajuta! Am realizat un ghid transparent și nepărtinitor al preturilor implantului de păr, care va acoperi tot ce trebuie să știți. Acest lucru vă va permite să luați decizii în cunoștință de cauză înainte de a vă începe călătoria de implant de păr.

Ce este un implant de păr?

Un implant de păr este o procedură populară întreprinsă de cei care doresc să recâștige părul în zonele de calviție sau cu păr subțire. Tratamentul implică implantul de foliculi de păr dintr-o parte a corpului în alta. Acest lucru se întâmplă mai ales cu părul din cap, cu toate acestea, procedura poate fi efectuată și în alte zone, cum ar fi implanturile în barbă și sprâncene. Acum, că ai înțeles ce este un implant de păr, următoarea ta întrebare ar putea fi, cât pretă un implant de păr? Vom oferi răspunsuri la acest lucru mai jos, precum și analiza unor factori care pot juca un rol în prețurile implantului de păr.

Cât pretă un implant de păr?

Deoarece implanturile de păr sunt oferite la nivel global, poate fi dificil să aflăm unde sunt cele mai bune prețuri și cele mai bune clinici. Mai important – cum puteți obține cel mai bun preț la cea mai bună clinică? Preturile implantului de păr depind de o serie de factori diferiți, iar această pagină va acoperi acest lucru în detaliu. În majoritatea cazurilor, prețurile variază de la 1000 la 1500 de euro / ședința.

Care sunt factorii care afectează preturile implantului de păr?

Așa cum am menționat anterior, există mai mulți factori care pot contribui și pot afecta prețurile implantului de păr. Am prezentat principalele mai jos.

·       Tratament de specialitate

Este important să ne amintim că, atunci când vine vorba de operația de implant de păr, plătești pentru îngrijirea de specialitate. Un chirurg bun de implant de păr vă va vorbi pe parcursul întregii proceduri, de la etapa de planificare până la recuperarea postoperatorie. Prin urmare, clinica sau medicul pe care îl alegeți poate avea un impact asupra pretului global al implantului de păr, în funcție de experiența și reputația lor din industrie.

 

·       Număr de grefe

Un alt factor care vă poate afecta pretul implantului de păr este numărul de grefe de păr de care aveți nevoie. În majoritatea cazurilor este simplu, cu cât sunt mai multe grefe, cu atât prețul este mai mare. Medicul dumneavoastră vă va explica în detaliu acest lucru înainte de a începe tratamentul. Cu toate acestea, există și o selecție de clinici care oferă un preț fix, indiferent de numărul de grefe de care aveți nevoie.

 

·       Metoda de implant

Există câteva tehnici utilizate atunci când vine vorba de operația de implant de păr. Cea mai frecventă metodă efectuată este cunoscută sub numele de extracția unității foliculare (FUE). FUE implică grupuri de foliculi de păr sau grefe, care sunt implantate pe rând. A doua tehnică, implantul folicular folicular (FUT), implică implantul de benzi de păr, mai degrabă decât luarea grefelor individuale. În cele din urmă, avem un sistem robotizat de restaurare a părului cunoscut sub numele de ARTAS. Aceasta folosește sisteme robotizate care urmăresc să găsească automat cel mai bun păr pentru recoltat pentru implant. Preturile implantului de păr variază între fiecare metodă de implant. FUE este cea mai comună tehnică utilizată și tinde să fie puțin mai ieftină decât sistemele robotizate precum ARTAS.

·       Locație

Preturile chirurgiei cosmetice variază, de asemenea, în funcție de țări și orașe. Preturile implantului de păr în străinătate pot fi adesea mai ieftine decât acasă. Pacienții care merg la o clinică de implant de păr în Turcia sau Polonia, de exemplu, vor găsi, în general, prețuri mai accesibile decât în ​​locuri precum Marea Britanie sau Irlanda. Acest lucru se datorează adesea preturilor mai mici ale forței de muncă.

 

·       Prescripții

Acesta este un punct mic, dar merită totuși să aveți în vedere atunci când estimați pretul total al implantului de păr. După ce ați primit tratamentul, este posibil să primiți o rețetă pentru analgezice sau produse speciale pentru îngrijirea părului. Acestea pot fi adăugate la pretul general al tratamentului, iar prețurile pentru acestea variază între locații și clinici.